onsdag den 20. februar 2013

http://boerneindustrien.dk/index.html

20 02 2013 foreløbigt link indtil tingene går i orden.

På dette domæne vil de aktuelle sager blive opbygget i den følgende tid.

4 kommentarer:

  1. Tak Henrik.. Håber din side kommer til at få folk op af stolene, du gør også dit til at det må ske :o) Du har en energi som man sjældent ser, når det gælder uretfærdigheder der i sidste ende går ud over børnene..Håber din side må inspirere andre,det har du og alle børn fortjent..kram Heidi

    SvarSlet
  2. DET ER VORES ANSVAR !!!
    Det slog mig den anden dag,når folk siger jeg skal blande mig udenom overgreb på børn og vanrøgt,for hvorfor blander jeg mig.
    Kan i huske stadion mordet i Ålborg,hvor en 15 årig,sparker en mand i 40erne ihjel..
    Manden er bare på vej hjem fra byen og kender ikke drengen,men alligevel sker det. Det er lige der på det sted på den tid at det slår klik for drengen,efter massiv omsorgssvigt fra alle voksne omkring ham hele hans liv..
    Det kunne lige så godt ha været min mand,mine børns far og din mand eller dine børns far der der skulle begraves ... Derfor kommer det dig og mig ved,inden det er for sent. Vi har pligt til at anmelde overgreb både som fagpersoner og privat personer i Danmark, ifølge loven. Vi har pligt til at melde hvis vi tror der foregår noget på skolen ,ved naboen eller andre steder med børn som ikke bør foregå. Kommunerne har pligt til at gøre noget ved det,men her går det galt.. Som i Brønderslev,Rebild, Tønder, Raum, Esbjerg,min sag og mange andre.. Hvorfor går det så galt, i det led ?
    Se gerne http://www.hanherred.webbyen.dk/ , når en kommune sviger så groft,efter jeg havde anmeldt i 8 år så er der noget galt.. Men uanset hvad husk at anmelde, så er det ihverttilfælde kommunen der står med ansvaret og ikke dig...mvh Heidi

    SvarSlet
  3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  4. Kan desværre ikke få linket til at virke, men kopier og sæt i din browser :o)

    SvarSlet