mandag den 25. februar 2013

Kommuner skal meldes til Politiet

Næsten hver dag får jeg skriftlige dokumentationer på at visse kommuner i Jylland og Lolland-Falster i sagsakter giver borgere diagnoser.

I Skive Kommune har de ikke taget ved lære. Faderen i Skive Sagen er lige blevet vurderet som Paranoid Skizofren.

Kvaksalveriloven som den populært kaldes er en lov der gør det strafbart hvis man eksempelvis som offentlig myndighed diagnostiserer en borger, hvilket ofte har fatale følger for borgeren.

Det er kun en læge der må stille diagnoser. Drejer det sig om psykiatriske lidelser så skal lægen have en overbygning som psykiater.

Bliver man diagnosticeret ADHD, depressiv, OCD, paranoid eller lignende af en psykolog eller socialrådgiver skal man omgående gøre indsigelse og melde sagen til Politiet.

Efterfølgende skal man have dokumentation for at alle diagnoser der ikke er lægelige bliver slettet.

Fejlagtige psykiatriske diagnoser følger en resten af livet. I retssale, i offentlige sager, i jobsøgning og mange andre situationer.

Og lad mig lige slå fast: En psykolog har IKKE nogen lægefaglig baggrund!

Psykologi og psykiatri er ikke det samme.

Psykologen kan foretage nogle vurderinger omkring adfærd og hvordan mennesker agerer med andre mennesker.

Det er psykiateren og kun psykiateren der diagnosticerer og behandler psykiske lidelser!



En Ikke-læge der er ansat i det offentlige og skriver en diagnose på en borger i offentlige papirer og undersøgelser kaldes kvaksalver i dansk retspleje.

3 kommentarer:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=ONt4LWzYunQ

    Til jer som mener at børn ikke blir uberettiget tvangsfjernet.. Se dokumentaren DEN HÅRDESTE DOM, i kan goggle titlen ,hvis mit link ikke virker.
    Anne Lnagaa arbejdede i Farsø kommune o havde venner dr havde børn i pleje og derfor,"fandt" hun nogle børn til dem. Hun blev fyret men fortsatte med at tvangsfjerne i Morsø Kommune. I den hårdeste dom siger man til børnene at hvis de ikke siger deres far har begået overgreb på dem,kommer de ikke hjem til deres forældre igen.Så på den måde tvinger man børnene til at lyve,deres far ender med at hænge sig i fængslet. Se dokumenteren ,den gir stof til eftertanke..

    SvarSlet
  2. Sørgeligt men vores sagsbehandler i HTK så er min datter lige pluslig blevet rask selvom hun er multihandicappet og har diagnose

    SvarSlet
  3. Tak for spændende indgangsvinkel på noget, der kan få stor betydning, hvis emnet udfoldes og udbredes.
    Hvilke love, bekendtgørelser er relevante i forhold til hvem der må stille hvilke diagnoser?

    Jeg ved godt, at der kan være flere, men bare så mange links, som du eller andre kender, så jeg ikke skal starte på bar bund - det ville være dejligt :)

    SvarSlet