lørdag den 2. marts 2013

Nye foreninger mod pædofili og tvangsfjernelser?

Anna har skrevet at der jo er en del foreninger i forvejen om dette emne og det er nok rigtigt. Foreninger kan have forskellig styrke og forskellig sammensætning.

Mit ønske er at komme i kontakt med nogle mennesker der eventuelt er i en forening men hvor de er der fordi de brænder for emnet og ikke forde de er klemt i en personlig sag.

Grunden til at jeg siger sådan er at de personer jeg har modt i de aktuelle sager er så hårdt pressede så en overordnet form for engagement forekommer dem uoverskueligt.

Og det kan jeg så sandelig godt forstå!

Men jeg ønsker virkelig at danne netværk omkring et emne der sætter Danmark rigtig grimt på verdenskortet for øjeblikket.

2 kommentarer:

  1. Begge kategorier tiltrækker mennesker der selv er ramt af det i større eller mindre grad på et tidspunkt, og deres overskud er derefter. Dem der har kommet over på den anden side, er ofte bange for at protestere, de gemmer sig, da de er bange for hvad der kan komme til at ske dersom man kritiserer systemet for deres inkompetence, ulovligheder og overgreb. Så sent som i dag så jeg et opslag på facebook af en mor der har sit barn "frivillig" anbragt, barnet var blevet slået af en ansat igen. Pædagogen havde tilstået hun havde dasket til barnet, og flere af de ansatte var vidner. Vi var flere der anbefalede hende at anmelde til politiet, skrive til kommunen og fortælle hun havde hjemtaget barnet, men hun turde ikke..
    Bagefter slettet hun sit opslag.
    Jeg ved også at mennesker der har været udsat for pædofili har meget de samme tanker, de tør ikke gå til politi, og nogle gange kan jeg følge dem, når man ser hvem der bliver taget for at have ulovlig børnepornografi på sin computer. Dommer, advokat, politi, anklager, præst,journalist, pædagog osv. http://ekstrabladet.dk/112/article1887160.ece#
    Grove overgreb på børn af alle slags burde være fordømt af alle, men åbenbart er der alt for mange psykopater der har interesse i at det får lov at fortsætte.

    SvarSlet
  2. (Heidi har du set at de nu igen springer over hvor gærdet er lavest .De hundehoveder inde på Christiansborg har fjernet kravet om uanmeldte besøg på opholdssteder for udsatte børn og voksne .
    Socialtilsynet er samlet i fem super kommuner og skal kun aflægge plejeforældre og institutioner et årligt besøg og det behøver ikke engang at være uanmeldt.)
    Fik denne besked på facebook og synes lige jeg vil dele,det er ret skræmmende hvis det er sådan nu...For der er jo mange institutioner vi har hørt om,som bestemt ikke burde ha børn :o(

    SvarSlet